sobota 19. června 2021

ZPRÁVA PRO VEŘEJNOST


Sp.zn: L 69390 vedená u Městského soudu v Praze

CHAMURAPPI z.s.

Ing. Zdeněk Jemelík P.O.Box 53,158 80 Praha 5 

ID datové schránky:vphvd5m

IČ: 065 89 138

www.chamurappi.eu

 

VŠEM, KOHO TO MŮŽE ZAJÍMAT

ZPRÁVA SPOLKU CHAMURAPPI Z.S. PRO VEŘEJNOST 

Dne 18.6.2021 jsem  se na pozvání zúčastnil oslavy 80. narozenin pana exprezidenta Václava Klause. 

 Se srdečným pozdravem

Ing. Zdeněk Jemelík

předseda CHAMURAPPI z.s.  

 

 ________________________________________________________

Tel.+420-606410226,+420-776651095                                                skype: JemelikZdenek

E-mail:  jemelikzdenek@chamurappi.eu; jemelikzdenek@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 komentář:

  1. VRÁNA K VRÁNĚ SEDÁ, ROVNÝ ROVNÉHO SI HLEDÁ

    Tak se nám sešli největší tuneláři paní Müllerová. Jeden z největších zločinců, který vedl tuto zemi, slaví narozeniny. Proč ne, ale přijmout pozvání na takové narozeniny, už může jenom zoufalec, který je ztotožněn s jeho tunelařením a rozkrádáním naše národního bohatství a rozpadu Československa.

    Pan Jemelík se nestydí, vždyť se tam potkal se sobě rovnými, i když někteří hosté byli rovnější, kterým lezl tu úspěšně, tu méně úspěšně do řitního otvoru. Pan Jemelík obhajoval zločinnou amnestii tohoto gaunera na svém blogu mnohokrát, tu amnestii, která neumožnila vynést soudní verdikty nad stovkou případů korupce, podvodů a zneužití pravomoci, spáchaných před více jak osmi lety.

    Žalovaným či obviněným defraudantům byly uvolněny obstavené účty, na nichž leželo kolem dvou miliard korun. Zhruba sto tisíc lidí, kteří přišli zásluhou amnestovaných tunelářů o peníze, ztratilo prakticky naději na vrácení celkem dvaceti miliard korun. Tato načasovaná gaunerská amnestie Václava Klause a spolupodepsaná dalším oblíbence pana Jemelíka, gaunerem Petrem Nečasem, nemá v celé Evropě obdoby. Je třeba zmínit i dalšího pachatele tohoto zločinu a to ministra spravedlnosti Pavla Blažka, který se zúčastnil její přípravy. 

    Problém je, že za tuto zločinnou amnestii nese právní odpovědnost ministerský předseda a tedy Petr Nečas. Petr Nečas tedy podepsal výnos, kterým zdiskreditoval boj jeho vlády proti korupci a naplival na demokracii. Kolikpak přistálo na tajných zahraničních kontech pachatelů této zločinecké amnestie milionů? Nebo to dělal pan Klaus z lásky k bližnímu, jako pan Jemelík?

    Stálo by za to si vzít příklad z Německa, kde může prezident udělit pouze individuální milost. Chtělo by to konečně revizi Ústavy ČR.

    OdpovědětVymazat