čtvrtek 31. března 2022

IMPEACHMENT JAKO PREVENCE

Křiklouni z Milionu chvilek demonstrují před Hradem a dožadují se odstoupení prezidenta republiky, který zneužil svou pravomoc ve prospěch blízké osoby. Sdílím jejich přání, ale nedávám jim naději: samolibý pseudomonarcha se úřadu nevzdá, protože kromě svého postavení by poslal do propadliště podivnou smečku, která jej obklopuje.

Trapní politikáři, v době prezidentovy nemoci snící o jeho svržení  a nástupu jednoho z nich na jeho místo, tentokrát jen neškodně žvaní.

Dříve jsem vysoce oceňoval intelekt Miloše Zemana a jeho politický talent. Jeho nástupnictví po Václavu Klausovi jsem považoval za akt historické spravedlnosti. Nemyslím, že historici jej budou hodnotit negativně. Ale v současnosti se zdá, že u něj došlo k úpadku osobnosti, jehož projevy mohou škodit státu. V článku Čas na impeachment jsem vyjádřil názor, že přišel čas na odvolání z funkce Miloše Zemana, protože zneužil významnou pravomoc udělovat milost. Myslím si to bez ohledu na skutečnost, že jsem jej kdysi volil (a při zpětném pohledu se za volbu nestydím).

Nevěděl jsem, že Miloš Zeman v souvislosti s udělením milosti porušil pravidla, jež sám stanovil. Když nastoupil, zřekl se práva udělovat milost a vrátil ministerstvu spravedlnosti pravomoc přezkoumávat žádosti o milost a případně je přímo zamítat.

Když jsem podal žádost o milost ve prospěch ods. Michaely Schneidrové, na doporučení ministra Roberta Pelikána jsem ji zaslal přímo na Hrad. Ale odtamtud se okamžitě vrátila na ministerstvo a ředitel právního odboru Václav Pelikán mi poskytl  patřičné poučení o nepřípustnosti mého postupu. Prezident dosud jím zavedená pravidla vyhodnocování žádostí o milost nezměnil.  Avšak Miloš Balák nemusel svou žádost o milost podat prostřednictvím ministerstva spravedlnosti, jehož úředníci by ji „předžvýkali“, ale podal ji přímo a ministerstvo nemělo šanci dovědět  se o obcházení jeho pravomoci. Prezidentovi lidé pozvali pak na Hrad ministra spravedlnosti Pavla Blažka, jemuž suše sdělili, že se bez jeho pravomoci obešli. 

Tvůrčí nadšení Miloše Zemana se ale tímto dováděním nevyčerpalo. Celkem správně usoudil, že v době, kdy nám hrozí ukončení dodávek ruského plynu, je žádoucí sblížení s Katarem. Aniž by se domluvil s vládou, která je odpovědná za zahraniční politiku státu, rozhodl se pozvat do České republiky katarského emíra. A pozvání mu poslal po kancléři Vratislavu Mynářovi. Ani jej nenapadlo, že by vláda nemusela s jeho iniciativou souhlasit, či že by se emír mohl urazit, že místo vládou zmocněného velvyslance mu pozvání nese trestně stíhaný druhořadý úředník. 

Otcové vlasti by se měli probudit a měli by dalšímu nepředvídatelnému skotačení Miloše Zemana předejít. Doufejme, že nebudou čekat s jeho odvoláním tak dlouho, až nás zatáhne do války s Burkinou Faso.

==========================================================================

Již vyšla  „papírová“ verze mé knihy ŠKŮDCI V TALÁRU, dosud dostupné pouze v digitální podobě. Knihu jsem zasvětil památce dobrého člověka JUDr. Pavla Kučery. Předmluvu napsala Alena Vitásková. Její obsah je trestí zkušeností a poznatků, postupně získávaných téměř 20 let v půtkách s orgány činnými v trestním řízení, které nekorektním vedením řízení poškozují obviněné. Zvlášť zajímavé „škůdce“ uvádím s plnými jmény, jejich oběti až na výjimky pouze s iniciálami. Kniha je dostupná v knihkupectvích nebo přímo u vydavatele OLYMPIA na adrese sklad@iolympia.cz   nebo  info@iolympia.cz

 


6 komentářů:

  1. Já si myslím, že se můžeme už jen chechtat západní blbosti. (Rusko nechalo klesnout své akcie na minimum, pak je všechny skoupilo a západní debilové přišli o cca 20 miliard USD.) ŘÍKÁM TO UŽ HODNĚ DLOUHO: "Vláda blbů a blbek je už jen k smíchu!!!"

    OdpovědětVymazat
  2. Tak si myslím, že:
    1) M. Zeman není Švejk, aby na vozejku nás táhl do Burkiny Faso,
    ostatně na to máme řadu současných ministrů, kteří nás tam
    ,(ekonomicky) pošlou, svým nicneděláním
    2) M. Zeman je, no je prostě jaký je...
    takového jsme si ho pěstovali, tu zběsilým antizemanismem,
    tu poplácáním po rameni, když měla přijít kritika
    3) M. Zeman, i takový jaký je, je pořád lepší, že 1/2 Khárla
    či dokonce 1/4 Hilšera
    4) M. Zeman nemálo zklamal svým téměř předklonem před Modrožlutými,
    před (a/A)zovy, kteří tak křečovitě hrají onoho bránícího se agresora,
    až jim to už svět pomalu již přestává věřit
    5) M. Zeman tak, dostrkán ke zdi, povstal z vozejku a v kauze
    (b/B)alákistické mrštil vidlemi, mrvou ovoněnými, směrem k věrchušce
    naškrobené

    Also: so und so!

    OdpovědětVymazat
  3. JIDÁŠŮV POLIBEK
    Po přečtení prevence, jako nástroje k impeachmentu, od pana Jemelíka, se dá zakončit: "Slyšeli jsme slovo boží".
    Tak řeč je o Capo di tutti capi, kterého pan Jemelík nejdříve volil, dodnes s jeho volbou nemá problém a nelituje ji, ale když na putinovu děvku vyplavou prasárny, kterých za svou politickou kariéru nashromáždil opravdu nespočet, až by se dalo říci jak to všechno jeden psychopat stihnul, tak "dvanáctý apoštol" pan Jemelík vystoupí z řady, aby ho zradil.

    Když totiž Capo di tutti capi vstupoval do strany, tedy bohužel komunistické, tak podepsal souhlas s okupací Československa. Mají tedy s panem Jemelíkem společné historické začlenění a před očima všude přítomný plakát: Se sovětským svazem na věčné časy.

    Pan pisatel Jemelík se úspěšně mýlí velice často a neúspěšně se snaží překroutit historická fakta. Dnes se dá snadno odhadnout, aniž budete mít tu boží vlastnost a budete umět někomu vidět do hlavy, nebo číst jeho myšlenky, co vlastně pan Jemelík spáchá. Takže pokud pan Jemelík někomu lezl do prdele, dalo se snadno odhalit, že to bude super zmetek a přisluhovač Kremlu.
    Slušný chlap, když už přizná, že volil Zemana(vždyť mýliti se je lidské), řekne tedy A, pak při vyřčení B, by slušný člověk očekával, že řekne, že se mýlil. Ne zvrácený a falešný pan Jemelík, tedy Jidáš Pražský, který doslova napsal: " a při zpětném pohledu se za volbu nestydím"(tedy pro neznalé za volbu Capo di tutti capi).

    Jaké asi budou páně pisatelovy charakterové vlastnosti, když zvolí zmetka, nestydí se za to, ale zároveň ho chce odvolat, dát mu tedy Jidášův polibek. Možná ve své připosranosti se pan Jemelík, chce schovat za politiky, kteří když chtěli udělat impeachment, tak je dehonestoval na hyeny. Najedou by se ale nerozhodní a poplivání politici jedovatou slinou pana Jemelíka hodili. Teď když už pan Jemelík tuší, že jeho oblíbenec a veselá kopa Capo di tutti capi, mele z posledního a už ho neukecá k nějaké nehorázné milosti, aby vyhověl choutkům změnit pravomocné rozhodování soudů, tak co s nepoužitelným "materiálem". Nejlépe ho vyměnit a čekat, že se najde zase nějaký ochotný vládce, který pomůže panu Jemelíkovi trochu vylepšit jeho mizerný rozpočet pochybného spolku Chamurappi. Zase si pan Jemelík vyhlédne nějakého dost solventního grázla, jako nedávno pana Zadeha, aby mohl přijmout úlitbu bohu a vydávat gaunera za neviňátko, co trpí tím, že okradlo náš stát ne o tisíce, ne o miliony, ale dokonce o miliardy. Pak se pomocí tu míchaných vajíček, tu jiné ilegální činnosti pokusí o přesvědčení "monarchy" o ústavní dar v podobě milosti. Samozřejmě s nezištným úmyslem naplnit svou chudou pokladnu spolku Chamurappi.

    OdpovědětVymazat
  4. 2
    Že opravdu pan Jemelík je mimo realitu, tak napíše bludnou informaci, že zvolením Capo di tutti capi považoval za akt historické spravedlnosti. Můj děda by dodal, tedy to by blbej neřekl. To by si ale pan Jemelík nesměl plést historii s hysterií. Nebo v jeho případě meč a moč. Jako naprosto irelevantní považuji odhad pana pisatele, cituji: "Nemyslím, že historici jej budou hodnotit negativně". Ano plivnout demokracii do tváře pan Jemelík umí. Naopak pane Jemelíku, historici jej hodnotit budou, ale nebude to pro jeho dcerušku Kateřinu opravdu pěkné čtení.

    Pan Jemelík si asi nevšiml, že v některých školách se sundavají podobizny Capo di tutti capi, právě spojené s prasáckou milosti pro zloděje a lumpa Baláka, aby asi předešli historiky a raději na to vulgární prase, co šel příkladem a dal studentům a mládeži na srozuměnou, co je to výraz "kunda" a to v přímém televizním přenosu. Snad pan Jemelík nebude pomocí pasáčka Ovčáčka překrucovat, že tím myslel pan Capo di tutti capi městečko na severu Estonska asi 90 km východně od Tallinnu, kam jezdí motorkáři se fotit u tamní cedule obce Kunda. Nesundávají ale podobiznu prvního hradního zmetka v historii, není to zas tak dlouho co sundavali podobiznu dalšího ruského sráče Klause, když udělal nejprasáčtější amnestii v novodobých dějinách.
    Nutno podotknout, tedy z obou Jemelíkových oblíbenců zatím asi vede u pana Jemelíka Klaus, když se nestyděl s ním slavit jeho narozeniny.

    Soudruha Vl.Černíka Zeman zklamal, ve svém proruském odhalení ve 4) odstavci předklonem před Modrožlutými a před Azovy, kteří tak křečovitě hrají onoho bránícího se agresora, až jim to svět pomalu již přestává věřit. No ksenofobní přívrženec fašisticko komunistického uskupení SPD ani nic debilnějšího napsat nemohl.
    Hlupáků jak vidno je v naší zemi dost, ale asi se pan Černík moc zhulil, nebo zapomněl odhodit svou rudou knížku a nechává se ukazovat na Pitomiových srazech, kde jsou všichni bílý, akorát jejich předseda je bílý pouze uvnitř a navrch je žlutý jako banán.

    Typický příklad kremelské rétoriky a neutuchající strach s oddílů Azov. Ano pane Černíku, Rusové mají obávaný strach z příslušníků Azov, protože oni bojují za svou zem a agresor pane vypatlaný je zde Rus a separastická sebranka s ruskými nášivkami na Donbase, nikoliv Azov.
    Kdy tedy vadí bolševikům a ksenofóbním dementům z řad SPD nacismus a kdy se k němu úspěšně hlásí, jako třeba ke spojenectví s fašistkou Le Penovou. Když osvobodili Prahu oddíly generála Vlasova, tedy z pohledu nacisté, to nám nevadilo? Je to jenom putinovská propaganda, které ochotně věří přívrženci SPD, tedy Spolku Padlých Děvek, protože jsou v životě frustrovaní z toho, že jsou neschopní, nebo naopak všeho schopní.
    Nedělám si iluze, že by řady SPD prořídli, protože proruská sebranka ve spolku SPD úspěšně cílí na tu debilní část obyvatelstva, co zná pouze dvě kytky a to bodlák a hovno.

    OdpovědětVymazat
  5. 3.
    Pan Černík si asi nevšiml, že Rusové rozpoutali válku na Ukrajině v bohulibém přesvědčení, že jdou chránit mír a jdou vyčistit Ukrajinu, jejíž obyvatelstvo nepovažují za dostatečně Ruské a jsou to jenom neposlušní Rusové. Psychopatický vůdce Putin, je z pohledu mezinárodního práva válečný zločinec a to bez ohledu na to, zda je uplatněna presumpce neviny. Mít za jeden měsíc zatím neúspěšných bojů podle dokumentů samotného OSN 153 mrtvých, tedy zavražděných ukrajinských dětí, tak je dostatečným odůvodněním tvrdit, že Putin je válečná bestie a vrah.

    Pan vypatlaný Černík si asi moc z historie nepamatuje, nedivím se, když asi šťastně vychodil ve třetí třídě devítiletku, ale Rusové, pod pokličkou Sovětského svazu rozpoutali druhou světovou válku společně s Hitlerem ve známém spojenectví paktu Ribbentrop - Molotov. Kdo byl Ribbentrop dokládá fakt: Ribbentrop se zúčastnil útočných plánů proti Československu. Byl v úzkém styku se sudetoněmeckou stranou a dával instrukce, jejichž cílem bylo učinit sudetoněmeckou stranu středem problému, jehož řešení by sloužilo za omluvu pro útok, který Německo připravovalo proti Československu. V srpnu 1938 zúčastnil se Ribbentrop konference za tím účelem, aby dosáhl podpory od Maďarska v případě války s Československem. Po mnichovské dohodě pokračoval pak v diplomatickém nátlaku za účelem okupace zbytku Československa. Pomáhal pohnout Slováky, aby vyhlásili svou neodvislost, zúčastnil se i konference ze 14.—15. března 1939, kdy Hitler hrozbou útoku donutil prezidenta Háchu, aby vyslovil souhlas s německou okupací Československa. Když německé vojsko sem vtáhlo, podepsal Ribbentrop výnos o zřízení protektorátu Čechy a Morava.

    Protože paměť je u členů a obdivovatelů fašisticko-komunistického uskupení SPD až na posledním místě a v mnoha případech vůbec chybí, tak pro upřesnění proč "obdivovat" Rusko je i dodatek tohoto paktu. Průběh jednání byl k nelibosti sovětské strany v Norimberku v procesu s Ribbentropem, vzhledem k jeho znalostem např. německo-sovětských vztahů v letech 1939-1941. Během přelíčení se poprvé veřejně mluvilo např. o tajném dodatku německo-sovětského paktu o neútočení ze srpna 1939. Západní spojenci v roce 1945 ukořistili archiv německého ministerstva zahraničí včetně mikrofilmů s texty sovětsko-německých dohod

    OdpovědětVymazat
  6. 4.
    Ruská propaganda, která chrlí desinformace a jak vidno tak úspěšně, ale může zasáhnou pouze mozek, který je z pohledu psychiatrie nevyléčitelně nemocný, s diagnózou troll. SPD je toho důkazem a cílí na frustrované dementy, co jsou schopni zavraždit svou matku, aby ukojili svou víru ve fírera Putina.
    Možná bude pan Černík věřit tomu, že záběry z válečných aktivit Rusů jsou fata morgana propagovaná Amerikou a její politikou a vše je upraveno ve fotoshopu. Politika Pitomia Okamury je veskrze zrůdná, ale velice snadno průhledná. Opět bude cílit na uprchlíky, ale tentokrát na skutečné uprchlíky, nikoliv na ekonomické sráče s muslimskou nálepkou. Nevím kolik je panu Černíkovi let, asi nezažil rok 1948 a komunistický převrat, asi nezažil padesátá léta bolševického teroru a popravy nevinných lidí ve vykonstruovaných procesech, asi nezažil Maďarsko 1956 a hlavně asi nezažil Československo 1968. Následně asi nezažil Sovětské okupační vojska, která zde páchala zlo přes dvacet let. Já jsem to vše zažil.

    Co bychom tenkrát dali za to, aby zde byla nějaká odhodlaná armáda s názvem Azov a fakt by mně bylo u prdele, co mají na nášivkách, zda svastiku, nebo černou hvězdu, či znak ďábla, ale kdyby odtud tu Sovětskou sebranku, včetně komunistického zrádného vedení vyhnala, jako se to teď děje na Ukrajině.

    Můžete si tedy položit otázku, co je vlastně za člověka Černín, když šíří ruskou propagandu a schvaluje válku na Ukrajině. Nic jiného si pod jeho blábolem ani nejde představit. Pane Černíne, nebuďte tak frustrovaný, stále máte možnost uprchnout do Ruska, kam jednoznačně patříte.

    OdpovědětVymazat